Il·lusió i natació per a 150 nens i nenes a la Jornada Escolar

IMG_5362Les quatre de la tarda del dissabte la instal·lació del Fabra era ple de nens i nenes, de pares i mares, d’entrenadors i tècnics. Però sobretot el Club Natació Sant Andreu era ple d’il·lusió, d’entusiasme, de ganes de gaudir, de ganes de nedar… Era el dia dels petits cursetistes: per fi nedarien davant dels familiars, exhibint la progressió i les millores adquirides durant el darrer any en el medi aquàtic.

150 nens i nenes es van tirar a la piscina Pere Serrat en un entorn immillorable: la complicitat i interacció entre pares, monitors i fills era evident i el somriure dels més petits brillaven en tot moment, sobretot quan van rebre una medalla i una bossa plena de regals i van ser felicitats per la Junta Directiva.

 

IMG_5354Una organització impecable

Aquesta edició de la jornada escolar ha estat protagonitzada pel dinamisme i la rapidesa de la competició, un fet que els familiars agraeixen especialment. A part, els cursetistes van obtenir regalets i l’esperada medalla al final de l’esdeveniment. L’organització, un any més, va ser impecable gràcies a la feina realitzada de tots els implicats.

 

Gràcies a tots i a totes!

El Club Natació Sant Andreu vol agrair als familiars per estar en un dia tan important pels nens i a totes les entitats que es van oferir a col·laborar. Gràcies a Isostar, per ser-hi sempre i a  La Trinidad Panes Creativos per la seva entrega:  ens van regalar més d’un centenar de panets boníssims!! I gràcies als socis i a les sòcies per permetre la celebració d’aquesta màgica festa esportiva i venir a ser partícips! Som un gran club!

Trobareu les fotos fent click aquí