Hosszú, preparada per quatre finals

Kanako Watanabe /Foto: Atelier Photo
Kanako Watanabe /Foto: Atelier Photo

La segona sessió de finals del Gran Premi Internacional de Natació Ciutat de Barcelona presenta un repertori d’altíssim nivell. Després de la pluja de rècords d’ahir, la piscina Pere Serrat es prepara per veure en acció als millors nedadors del món en acció, a la fita prèvia als Jocs Olímpics de Río de Janeiro.

Katinka Kosszú, després de batre ahir el rècord del Circuit Mare Nostrum, avui afronta quatre exigents finals: 200 esquena, 200 papallona, 200 estils i 400 lliures. En el doble hectometre d’estils Hosszú ha assolit la tercera millor marca de l’any (2:09.70), per tant a partir de les 16h, la campiona mundial pot sorprendre positivament.

Una altra prova interessant seran els 400 estils masculins doncs veurem al japonés Kosuke Hagino intentant batre el rècord del Circuit (4:07.96). Els 100 braça femenins són una incertesa que es podrà convertir en pura emoció doncs competirà l’actual campiona mundial Kanako Watanabe amb la recordista mundial Ruta Meylutite en una sèrie que hi participarà la nedadora del Club Natació Sant Andreu Jessica Vall, actual subcampiona d’Europa.

I als 100 papallona masculins el campió del món Chad Le Clos cercarà el seu propi rècord Mare Nostrum (51.58).

Sens dubte, el Club Natació Sant Andreu tornarà a viure una jornada històrica. Serà a partir de les 16h a la piscina Pere Serrat i comptarà amb la retransmissió en directe d’Esport 3.

Deixa un comentari