Hosszú, Le Clos, Sjostrom i Peaty destrossen els rècords del Mare Nostrum

Katinka Hosszú /Foto: Atelier Photo
Katinka Hosszú /Foto: Atelier Photo

La piscina Pere Serrat ha estat l’escenari de la lluita entre estrelles de la natació de tot el món. Els “pre Jocs Olímpics” han aterrat al Club Natació Sant Andreu amb una pluja de rècords que ha deixat als espectadors bocabadats.

Katinka Hosszú ha tornat a impressionar als 400 estils al Gran Premi Internacional de Natació Ciutat de Barcelona. L’hongaresa campiona i recordista mundial ha destrossat el rècord del Circuit Mare Nostrum, rebaixant-lo en 4:30.75 (anterior 4:31.93), aconseguint també la segona millor marca mundial de l’any -la primera també la posseeix ella-.

La piscina Pere Serrat ha viscut dos rècords més a la primera sessió de finals de la 37a edició del Gran Premi. Chad Le Clos, l’únic home capaç de guanyar a Michael Phepls als Jocs Olímpics de Londres, l’ha batut en 200 papallona, imposant-se còmodament i tocant la placa en uns impressionants 1:54.42 (anterior 1:54.68).

Kosuke Hagino ha estat un altre protagonista de la tarda a la prova dels 200 estils. A part de batre el rècord del campionat, amb 1:73.33, ha assolit la segona millor marca de l’any -tot i que ell posseeix la primera-. I el jove Adam Peaty ha lluitat fins el final per imposar-se a l’hectòmetre de braça. S’ha penjat l’or batent també el rècord Mare Nostrum amb 59.07 (anterior 59.25). I la sueca recordista mundial Sara Sjostrom ha igualat el rècord de 100 papallona (56.96).

Pel que fa a nivell local, Jessica Vall ha estat cinquena als 200 braça, una prova d’altíssim nivell encapçalada per Kanako Watanabe (2:23.02). La bracista del Club Natació Sant Andreu, tot i quedar-se sense medalla, ha demostrat uns bons 2:25.78

Demà a les 8.30h esdevindran les eliminatòries de la segona jornada del Gran Premi i les finals tindran lloc a les 16h; tot al Club Natació Sant Andreu.

Deixa un comentari