Horaris JJOO

rio-2016Només queden quatre dies per què comencin els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i els representants del Club Natació Sant Andreu ja estan preparats per afrontar el repte esportiu més important del planeta. La Jessica Vall, l’Africa Zamorano, la Marta Gonzalez i la Karen Torrez, acompanyades pel tècnic el Jordi Jou, es tiraran a la piscina brasilera a partir del sis fins el 13 d’agost.

El somni olímpic tindrà el format convencional que s’utilitza a la majoria de competicions internacionals: durant les sessions matinals els esportistes participaran a les eliminatòries; i les semifinals i finals se celebraran a la jornada de tardes, igual que les cerimònies de lliurament de medalles. Cal dir que les rondes preliminars iniciaran a la 13h (a Barcelona seran les 18h) i la sessió de semifinals i finals a les 22h ( a Barcelona les 3h).

Tot i el jet lag, les nedadores s’han adaptat força bé. Demà es desplaçaran a la Villa Olímpica i realitzaran una rutina de competició per adaptar-se encara millor i estar el màxim concentrades possible. A falta de  només quatre dies, la feina ja està feta però cuiden cada detall (hidratació, alimentació, descans, entrenaments) per romandre tranquil·les fins el moment de la veritat.

Tant Teledeporte com Esport 3 han comunicat que retransmetran en directe la natació, però no han concretat els horaris. Tanmateix, el Club Natació Sant Andreu seguirà en tot moment i en directe a aquestes figures.

A continuació es detallen horaris i proves de cada esportista:

Sin título

Deixa un comentari