Les obres, a temps!

WhatsApp Image 2016-08-01 at 11.10.43La remodelació del vas de la piscina, del vestidor femení i de la sauna estan funcionant segons el temps establert. Els tècnics que estan treballant cada dia en les obres, han explicat que “s’estan complint els objectius de temps i no han trobat cap impediment ni sorpresa que impedís la rapidesa d’execució”.
Pel que fa a la piscina, ja s’han tret les rajoles i els sortidors d’aigua. A continuació, es posarà una malla geotèxtil per evitar la sortida de bacteris. Tot seguit l’arrebossaran de formigó. A part, incorporaran tots els elements complementaris que seran nous i de la marca Astralpool.

Els vestidors femenins també segueixen el seu curs: actualment estan enrajolant les parets, després d’haver sanejat els tubs de la calefacció i incorporar claus de pas a les canonades del terra tèrmic.​ A mitjans d’agost es podrà fer el canvi: els homes es desplaçaran als vestidors de l’esquaix i les dones ja podran estrenar-ne els nous.

WhatsApp Image 2016-08-02 at 09.46.05S’ha aprofitat aquest període per solucionar la regularització de la temperatura de la sauna i si s’escau s’arreglaran els aires d’aquesta instal·lació.
Us anirem informant del transcurs de la remodelació.

Deixa un comentari