Helena Lloret: “La joventut de l’equip es tradueix a l’aigua en valentia”

J. Aznar i H. Lloret durant la roda de premsa/ Foto: Atelier Photo
J. Aznar i H. Lloret durant la roda de premsa/ Foto: Atelier Photo

Avui hem donat el tret de sortida a la segona fase de l’Eurolliga de waterpolo
femení que es disputarà aquest cap de setmana. Les jugadores del Club Natació Sant Andreu han estat encaixades en el grup B i competiran a la piscina El Sorrall, a Mataró, juntament amb el col·lectiu rus Kinef Surgutneftegas, l’italià Bogliasco i el Centre Natació Mataró.

La presentació de l’acte ha estat protagonitzat per les declaracions dels tècnics i les capitanes dels equips catalans, ja que la presència dels esportistes locals en el grup B serà l’epicentre de totes les mirades.

Javier Aznar, tècnic del Club Natació Sant Andreu, afronta la competició amb motivació, molta il·lusió i, com sempre, una mica de precaució: “L’experiència de l’any passat ens ajuda a conèixer la competició i a estar més preparats. Tot i que és un quadre molt potent, tenim les nostres opcions i estem molt il·lusionats”.

Helena Lloret, la capitana de l’esquadra andreuenca, ha reflexionat sobre l’actitud i la tàctica de les jugadores: “Que l’equip sigui jove em dóna confiança perquè és atrevit i valent. Tinc molta confiança i totes tenim moltes ganes de competir”

Així doncs, a partir de demà es viuran un seguit d’emocions incontrolables a la ciutat de Mataró. D’aquestes quatre potències només dues seran les que accediran a la següent fase. A la mateixa situació es troba el CN Sabadell, que competirà a les seves instal·lacions durant les mateixes dates.
Aquests són els horaris del cap de setmana:

Divendres 13 de gener:
La Sirena CN Mataró-Bogliasco (19:30) / CN Sant Andreu-Kinef Surgutneftegas (21:15)
Dissabte 14 de gener:
Kinef SurgutneftegasBogliasco (17:00) / La Sirena CN Mataró-CN Sant Andreu (18:45)
Diumenge 15 de gener:
BogliascoCN Sant Andreu (11:00) / La Sirena CN Mataró-Kinef Surgutneftegas (12:45)

Molta sort CN Sant Andreu! #SomSantAndreu

Deixa un comentari