Derrota ajustada dels màsters

kiMn56KeTCN SANT ANDREU 4 – CN TERRASSA 6

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 8

El Sant Andreu ha començat l’any amb derrota en el campionat màster, després de perdre a casa contra el Terrassa en un partit en què l’equip ho ha donat tot a l’aigua i ha demostrat una gran actitud, però ha estat especialment desencertat en les accions atacants. Passarà temps fins que el Sant Andreu aconsegueixi rebre només sis gols d’un equip com el Terrassa. Però fins i tot amb aquestes grans xifres en defensa, quatre gols són insuficients per derrotat qualsevol equip amb cara i ulls.
El Terrassa ha començat marcant el ritme del partit. Molt forts físicament es plantaven a la porteria local amb certa facilitat. El primer gol ha arribat aviat en una acció penjada al segon pal (0-1). Guzmán ha ocupat la porteria en els dos primers quarts mentre Llordella feia de jugador a l’espera dels recanvis teòricament titulars. El porter andreuenc ha estat protagonista per les seves grans intervencions, inclòs un penal aturat a l’exandreuenc Adrià Sanz, sense dubte el millor terrassenc avui a l’aigua. Tot i això no ha pogut evitar el segon gol en una acció interior (0-2). El partit no pintava bé perquè el Sant Andreu, tot i arribar amb personalitat a la porteria vallesana, no ha trobat els tres pals en la majoria d’ocasions, i les que hi arribaven eren deturades pel porter. En la darrera acció del parcial Guiral ha forçat un penal que Ginés ha transformat en l’1-2 i tornava a posar l’equip de ple en el partit.
La segona part ha començat força millor, i als pocs minuts l’equip ha aconseguit l’empat a 2 en un dels gols més bonics de la nit, amb una triangulació que ha acabat amb Martínez penjant la pilota a Guiral que ha rematat sol al segon pal (2-2). Però quan semblava que el més difícil estava fet, el Terrassa ha demostrat la seva solidesa i ha marxat en el marcador amb solvència marcant tres gols consecutius: un que ha traspassat la línia per ben poc (2-3), un altra en contraatac (2-4) i un tercer en home de més (2-5).  Amb justícia, Guzmán ha evitat que el partit acabés en aquest tram amb un bon grapat d’aturades de mèrit.
A partir del tercer temps Llordella ha ocupat la porteria. Aquest tercer parcial ha estat completament diferent. El Terrassa ha tingut les seves opcions, però l’entrada d’Encabo al camp ha permès ajustar les línies defensives amb Peña més endarrerit i Guiral entre línies. Els vallesans no han vist porteria, però el Sant Andreu tampoc. Els atacs s’estavellaven un cop i un altre contra la seriosa defensa visitant i només Aguilar, amb una vaselina espectacular marca de la casa, ha pogut fer el 3-5 i deixar el partit obert per al darrer quart.
El darrer temps, però, ha estat la viva imatge de la impotència andreuenca. Poc després de l’inici Guiral ha robat una pilota en defensa que ha permès Martínez sortir al contraatac i fer el 4-5 que posava el partit al màxim rigor. Però a partir d’aquí la pilota ha no ha volgut tornar a entrar. Les incomptables ocasions dels nostres no han tingut premi, i fins i tot s’han arribat a fallar quatre jugades de superioritat numèrica. La cirereta del partit l’ha posat el Terrassa, que ha jugat molt bé les seves cartes marcant els temps del partit i gestionant el seu avantatge amb eficàcia, i ha marcat a dos minuts del final el gol que tancava el partit (4-6).
Amb aquesta derrota l’equip perd la tercera plaça, i no ho tindrà fàcil per recuperar-la, ja que la setmana que ve visita la fins ara inexpugnable piscina del Mataró.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Iñaki Corbalán, Óscar Llano, Ginés Alonso, Juanjo Garcia, Rubén Llordella, David Peña, Marc Cruz, Guillem Bonamusa, Albert Encabo, Sergio Martínez, JJ Aymerich.