Gràcies Marius!

img_3913Ahir a la tarda Marius Serra aterrava a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu amb un somriure d’orella a orella. Envoltat d’una hawaiana i tres ballarines, el famós escriptor va presentar la seva darrera novel·la “Res no és perfecte a Hawaii”. L’esdeveniment, organitzat per la llibreria Santos Ochoa, va ser un èxit pel que fa a l’aforament, ja que la tercera planta del Fabra va quedar plena de gom gom.

Serra, acompanyat de la seva editora, ens va explicar l’argument d’aquest interessant llibre: una història que ens endinsa en la crua realitat d’alguns indrets de Hawaii. A part, ens van convidar a un taller de leis, les flors hawaianes que adornen el coll o el cabell, i a una tassa de té d’aquesta emblemàtica illa de la Polinèsia. Les ballarines ens van sorprendre amb l’hula sota la percussió i la veu de l’amiga hawaiana de Marius Serra.

img_3887Va ser un esdeveniment únic i original. El Club Natació Sant Andreu se sent molt agraït per haver acollit una festa cultural com aquesta i per haver gaudit de tant públic. Gràcies llibreria Santos Ochoa i gràcies Marius! Fins la propera!

Deixa un comentari