Finalistes de la Copa Catalunya!

Helena Lloret

Les jugadores de waterpolo de l’equip absolut han guanyat al CN Mataró a la semifinal de la Copa Catalunya amb un ajustat 16-17. La competició, celebrada a les instal·lacions del CN Montjuïc, ha estat un estira-i-arronsa durant tot l’encontre entre maresmenques i andreuenques.

Al primer quart han arribat en situació d’empat a un, i ha estat en el segon període quan les barcelonines han atacat per arribar al descans amb cert avantatge (4-6). Un descans que els ha servit a les de Florin Bonca per remuntar al següent quart (8-9) i acabar el partit en empat a 11, fet que les conduïa a la tanda de penals. Finalment les jugadores de Javi Aznar han estat més encertades.

Demà el C.N. Sant Andreu viurà la tercera final consecutiva de la Copa Catalunya contra el CN Sabadell. L’equip vallesà ha superat amb comoditat al CE Mediterrani (0-23) però serà demà a les 11.00h quan esdevingui la final d’aquest emocionant Trofeu Català. Molta sort, noies!