El futbol sala del Club Natació Sant Andreu va néixer fa vint anys i ara és tractat com un esport social, on el més important és passar-s’ho bé amb els amics tot i que exigeix un cert grau de compromís.

L’actual Lliga de Futbol Sala es troba a la segona volta del campionat i finalitzarà abans de Setmana Santa. Posteriorment començarà el Campionat de Copa de 2015. Aquesta activitat acabarà al juny amb el sopar de Futbol Sala. Aprofitarem el sopar per realitzar l’entrega de trofeus  als equips guanyadors i jugadors de la temporada.

D’altra banda, pel futbol sala és important la Supercopa, posada en marxa l’any passat. Consisteix en que el guanyador de la Lliga anterior i el guanyador de la copa 2014  jugaran aquesta eliminatòria en un  partit final.

La Lliga i la Copa estan obertes a tots els socis del Club majors de 30 anys. Cal dir que la normativa permet que cada equip disposi d’un màxim de 2 a 3 jugadors d’entre 22 i 29 anys.

Tots els jugadors interessats que no tenen equip, poden apuntar-se a la carpeta “Futbol Sala” situada a l’entrada del Club. El coordinador de la secció es posarà en contacte amb les persones inscrites en aquesta carpeta i  a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

Però si ens centrem en l’actualitat del futbol sala podrem observar que és molt atractiva: Hi ha nou equips diferents a les instal·lacions del Sant Andreu i, cada setmana tots els equips juguen algun partit. Tanmateix, els jugadors s’entrenen mitjançant diverses maneres: la carrera a peu, peses al gimnàs i els entrenaments de futbol.