Subcampiones de la Copa Catalunya!

sin-tituloL’equip de waterpolo femení ha demostrat que és el segon millor Club de Catalunya en aquesta vuitena edició de la Copa. Ho ha fet arribant a la final superant al CN Mataró (16-17) i avui caient davant del totpoderós CN Sabadell (15-4). Tot i l’última derrota, les jugadores de Javi Aznar han realitzat un campionat excel·lent en període de pretemporada, fet que els serveix per encetar la lliga espanyola amb més confiança i motivació.

El col·lectiu andreuenc s’ha vist atacat des de l’inici, ja que les vallesanes no han deixat cap opció en el primer període que s’ha tancat en un desafiant 0-4. Tot seguit les de Barcelona han pogut retallar distàncies, demostrant una bona defensa i valentia en les ocasions d’atac. Amb 6-3 i amb possibilitats de remuntar han arribat al descans. Però les jugadores de Nani Guiu no han tingut pietat a partir de l’equador del partit marcant 5 dianes seguides i amb 11-3 arribaven al darrer quart. Finalment, l’equip del CN Sant Andreu ha lluitat fins al final que s’ha desenllaçat en un resultat definitiu de 15-4.

Les jugadores han aixecat la Copa amb un somriure d’orella a orella, doncs han disputat un excel·lent torneig. Cada vegada tenen més ganes de créixer com a equip i demostrar la qualitat d’aquestes joves esportistes que cada vegada espanten més a les rivals.