Excel·lent campionat d’Espanya dels infantils!

WhatsApp Image 2016-07-31 at 15.55.14 (1)Els nedadors i nedadores de la categoria infantil del Club Natació Sant Andreu s’han desplaçat a Màlaga per disputar el Campionat d’Espanya durant els darrers quatre dies. Els esportistes han millorat en les seves disciplines i han pogut competir en un entorn de màxim nivell.

L’andreuenca més destacada ha estat Julia Olivas, qui s’ha penjat el bronze en 100 braça. La jove promesa va batre el seu propi registre, deixant-lo en 1:15.23. La progressió esportiva d’Olivas dels darrers mesos ha estat increïble, consolidant-se com una de les millors figures estatals gràcies a la millora de la tècnica i rendiment en els entrenaments.

Pel que fa al grup, aquesta era la fita més important de la temporada i per això tothom ha dedicat tots els esforços. Desprès de batre rècords personals i sentir la satisfacció de la feina ben feta, els infantils ja enceten vacances per començar amb més ganes al setembre.  Els tècnics Julian González i Anna Duran han aconseguit construir i fer créixer un equip de campions, un grup que són molt més que això: Tots són una pinya!

Deixa un comentari