Estem arreglant el CEM Sant Andreu!

20160812_110834La piscina de 25 metres de la instal·lació CEM Sant Andreu – La Sagrera està quedant com nova després del conjunt de reformes que hem realitzat durant aquest mes d’agost. Tot i que encara resten dies de feina per deixar brillant cada racó, ja es perceben les millores realitzades.

Els treballadors han creat un canal nou a la piscina. Aquesta ha estat una tasca díficil, ja que han fet un forat, han tret la runa del terra i l’han perfilat amb l’objectiu que quedés un canal totalment definit. Aquest servirà per millorar el desguàs d’aigua residual i millorar la canalització i la higiene de la piscina. És un mètode usat per les millors instal·lacions en la quela finalitat és mantenir la piscina impecable.

D’altra banda, el vas de la piscina s’ha netejat amb profunditat, deixant-lo com nou per obtenir una sensació de més claredat i mantenir la higiene a les rajoles. A part també s’ha tret el rovell dels llocs on apareixia (com són les escales que condueixen a la grada) i es durà a terme una nova vorada.

Són unes obres de profunditat que es realitzen per remodelar la piscina i el seu entorn. El seu resultat serà l’obtenció d’una instal·lació més neta, més confortable i més atractiva.

Deixa un comentari