Torrez desafia a Rio i guanya la sèrie

WhatsApp Image 2016-08-12 at 18.19.36La velocista del Club Natació Sant Andreu, Karen Torrez, ha realitzat una actuació excel·lent als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Ha disputat una de les proves més complicades, els 50 lliures i els ha afrontat de la manera més competitiva: l’esportista boliviana ha anat a “menjar-se” la piscina i ho ha demostrat. S’ha imposat a la sisena sèrie traçant el llarg amb un temps de 26 segons i 16 centèsimes.

Torrez, la millor nedadora de Bolívia i única representant del seu país al Centre Aquàtic de Rio de Janeiro, ha superat les expectatives creades, ja que s’ha aproximat al seu millor registre (25.67) i s’ha guanyat la 46a plaça d’aquests històrics Jocs Olímpics.

Després d’aquests dos anys entrenant al Centre d’Alt Rendiment i sent nedadora de l’entitat andreuenca, s’instal·larà a Bolívia per centrar-se en els estudis; tot i que conservarà la seva carrera esportiva. Però Torrez. a mig termini. potser torna a estar entre terres andreuenques: “Participar en els JJOO de Tòquio 2020 està a la meva ment i l’únic lloc on podria preparar-me és aquí”.

Bon viatge però t’esperem!

Deixa un comentari