Erik Brugué, tres anys més al CN Sant Andreu

IMG_0958
Dani Ballart, entrenador waterpolo masc absolut; Àngel Bernet, president CNSA i Erik Brugué

El Club Natació Sant Andreu ha fet oficial el seguiment d’un dels seus millors jugadors: Erik Brugé. L’esportista, que també és actualment entrenador dels benjamins, seguirà defensant l’equip absolut durant un mínim de tres anys, després de firmar el contracte oficialment aquest matí.

Brugué, a pesar de col·leccionar 14 anys ja a l’entitat andreuenca, s’ha mostrat il·lusionat i motivat: “Estem creant un procés de continuïtat, ja que tres anys ens permet treballar més tranquils i en clau de futur. Tinc molta confiança dipositada en la secció de waterpolo del Club”. L’Erik també ha explicat com afronta treballar en l’equip que dirigirà Daniel Ballart: “Tot sortirà bé amb el Dani com a entrenador. És un malalt del waterpolo, una persona molt compromesa amb aquest esport. Tinc moltes ganes de començar la propera temporada al seu costat” .

El jugador andreuenc ha exposat què representa per ell seguir sentint els mateixos colors: “Sempre he pensat que el CNSA és la meva vida i han hagut moments que no sabia si continuaria. Rebre el suport del Club és molt important per mi i seguir gaudint-lo durant tres anys encara més” .

Burgué, de 27 anys, ha reflexionat sobre el seu rendiment i els objectius personals: “Un projecte atractiu pot fer treure el millor de les persones. La clau de la progressió és la motivació i això crec que em pot permetre fer un pas endavant com a jugador i mostrar la millor versió de mi”.

Deixa un comentari