Els waterpolistes planten cara al Caone

LirolaCusso_CNSA_062 copyL’equip absolut masculí s’ha imposat al Canoe amb un joc còmode que ha desembocat en un resultat excel•lent de 10 -6. La piscina Pere Serrat ha estat testimoni d’aquestes espectaculars jugades que han mostrat els nostres davant dels madrilenys.

És un bon motiu per guanyar confiança de cara a la lliga espanyola i la classificació per la play off. Actualment els locals estan classificats setens en la divisió d’honor del campionat nacional però la diferencia entre els equips és tan estreta que la temporada ens pot sorprendre en tots els aspectes.

Els grans no han estat els únics andreuencs victoriosos doncs els equips cadets (tant el masculí com el femení) i el juvenil masculí han guanyat els partits de la lliga catalana jugats aquest cap de setmana. L’equip cadet masculí també ho va demostrar a la Piscina Pere Serrat contra el C.N. Molins de Rei. Els nostres van deixar sense opcions a l’equip visitant fins finalitzar el partit amb 18-3.

Les jugadores de la categoria Cadet es van desplaçar a les instal•lacions de l’Horta per triomfar amb 6-9 mentre que els jugadors de la categoria juvenil ho van fer a Sallent amb un recordable 2 – 12.

No van tenir tanta sort les noies de l’equip aleví que van empatar contra el Sabadell a la piscina de Trinitat Vella amb un lluitat 2-2. Les noies de l’equip juvenil van caure contra el C.E. Mediterrani amb 26-5, l’infantil B també va perdre contra el Barcelona 5-15 i els alevins contra el Barceloneta amb 6-4.

 

Així doncs, el Sant Andreu s’endu quatre victòries, tres derrotes i un empat durant el cap de setmana: uns resultats bons però millorables pels nostres equips.

Deixa un comentari