L’equip aleví al trofeu de la Llum

IMG_2747Els petits nedadors de la casa, els alevins, van desplaçar-se fins la ciutat de Manresa per celebrar el II Trofeu de la Llum durant el dissabte. La competició va estar dividia en dos –la jornada del matí i de la tarda-. Va ser una bona manera de que els nedadors es provessin en piscina llarga podent disputar tots els estils en distancies de 100 i 200.

La Marina Guardia, l’Aitana Roldán i el Victor Burgos van realitzar unes extraordinàries actuacions doncs van estar al capdamunt de totes les proves que van presenciar. La Marina es va posicionar primera en 100 braça, segona en 400 estils i tercera en 200 estils. L’Aitana va ressaltar en l’esquena doncs va assolir el primer lloc en el 200 i el segon en els 100 i en 200 estils. El Victor va guanyar tres proves: els 100 i 200 braça i els 200 estils. D’altra banda, l’Antoni Lopez i l’Eloi Tejedor van arribar en segon i tercer lloc al 200 papallona.

L’equip aleví andreuenc també va fer un bon paper en relleus doncs les noies van quedar segones i terceres en el col·lectiu de crol i d’estils respectivament mentre que els nois van quedar segons als estils i sisens en crol.

D’aquesta manera els alevins van poder gaudir d’una competició complerta en una piscina de cinquanta metres. A pesar de la quantitat de proves nedades i el cansament acumulat, els petits van lluir una progressió evident que els portarà a continuar la temporada en un excel·lent nivell.

Resultats del matí

Resultats de la tarda

 

 

 

 

Deixa un comentari