Els nedadors despunten a Manresa

Núria Ciuró
Núria Ciuró

L’equip de natació absolut i júnior va anar dissabte a Manresa per disputar la segona competició important de la temporada: el circuit català Felix Serra i Santamans. La majoria dels andreuencs van optar per participar en varies proves i, d‘aquesta manera, continuar sumant volum i intensitat.

Tots van estar a l’alçada de les circumstàncies. Va destacar Marta González, qui es va imposar als  50, 100 i 200 lliures, fent el rècord del circuit a l’hectòmetre (54.57) . També Núria Ciuró ja que es va penjar la plata en uns bons 1.500 lliures (16:30). Jan Giralt va dominar els 200 esquena baixant dels dos minuts (1:59.67). Àfrica Zamorano es va aproximar a la seva millor marca dels 400 estils (4:40.54), després de nedar amb qualitat la resta de proves. El jove Arnau Honrubia, es va “colar” entre els absoluts als 200 papallona, on va guanyar l’or amb 2:02.25. Jessica Vall, d’altra banda, no va poder disputar les proves de braça per molèsties musculars però va mantenir la qualitat a totes les altres proves que va participar.

Ferran Martínez
Ferran Martínez

Per tant, va ser per tots un bon test de cara al Campionat d’Espanya Absolut d’hivern. Ara només els queda dues setmanes. És a dir, els nedadors i nedadores que han assolit el temps mínim per anar a Gijón ja tenen la mirada fixada  en el nacional. L’esperança i la il·lusió és present a la ment de tots aquests esportistes ja que la progressió s’ha convertit en una evidencia pel col·lectiu de Jordi Jou i Anna Duran. Esperem que segueixin així!

Deixa un comentari