Diversió al Casal de Nadal

preguntas-en-NavidadSembla mentida que les setmanes passin tan ràpid… si es que ja arriba el Nadal! El Club Natació Sant Andreu ja ho està organitzant tot perquè les necessitats dels nostres socis, abonats i esportistes quedin satisfetes. És des d’aquesta perspectiva que s’organitza el casal de Nadal.

Es tracta d’un esplai pels nens. Perquè s’ho passin d’allò més bé dins i fora de les instal·lacions els dies laborables dins del període de les festes. Hi ha dos tipus d’esplais: el general, que inclou ludosport (nascuts entre el 2003 i el 2009) i el cangurosport (nascuts al 2010, 2011 i 2012), i el de tennis.

feliz_navidad_VillagePadelClub.es_Pel que fa al general es treballaran, tenint en compte les preferències dels nens i de les nenes, diferents activitats que tindran el joc com a vehicle d’aprenentatge (jocs d’expressió, de coordinació, d’habilitat, d’esports…). En general, després de dinar, farem una estona de descans que varia en funció del que demanen els nens i nenes. Els jocs aquàtics de la tarda seran opcionals i es podran canviar per una altra activitat depenent del temps.

I, pel que fa a l’esplai de tennis, l’activitat principal és l’aprenentatge del tennis on desenvoluparan diferents exercicis, jocs, competicions. Es realitzaran grups en funció del nivell de l’alumne i de l’edat.

 

Us esperem per Nadal a tots, petits i grans!

 

Descarrega’t la informació del casal de Nadal

Descarrega’t la informació del intensiu de tennis

Deixa un comentari