A pel gran repte!

IMG_4447Els nedadors i les nedadores de l’equip absolut estan a punt de disputar la competició més important de la temporada a nivell individual. Es tracta del Campionat d’Espanya Open de Primavera i la seva importància recau en la possibilitat per classificar-se a Campionats Internacionals.

Els esportistes andreuencs, de la mateixa manera que la resta, es juguen la classificació a l’Europeu júnior (Juliol – Hódmezővásárhely, Hungria), a l’Europeu absolut (Maig – Londres) i als Jocs Olímpics (Agost – Rio de Janeiro). A part, molts nedadors buscaran millorar els seus propis registres, classificar-se a les finals i/o penjar-se alguna medalla.

El repte nacional tindrà lloc a les instal·lacions del Club Natació Sabadell (Carrer Budapest, 1 Sabadell) a partir de diumenge i tindrà una durada de quatre dies. El més interessant de la competició esdevindrà a partir de 17.30 de la tarda, quan comencin les finals, que també seran retransmeses per Teledeporte.

L’equip de Jordi Jou té moltes ganes. La il·lusió brilla als ulls dels nedadors. Han treballat molt per assolir les seves fites personals i són molts els que aspiren a atrapar objectius ambiciosos o, el que és el mateix, fer realitat els seus somnis. A partir de demà comença l’emoció de la competició més esperada de l’any. Estan preparats! Som-hi!

Consulta tota la informació del Campionat d’Espanya Open de Primavera de Natació:

Horari

Inscripcions per Club (pg 10)

Llistat de nedadors per prova Series completes

Criteris Selecció Europeu Absolut

Criteris Selecció Europeu Junior

Criteris Selecció Jocs Olímpics

 

Deixa un comentari