Honrubia disputarà dues finals a la FOJE

IMG_8749El jove nedador del Club Natació Sant Andreu, Arnau Honrubia, estarà aquesta tarda entre els millors papallonistes d’Europa de la seva categoria ja que aquest matí s’ha guanyat un lloc a la final. Ha estat a la prova dels 200 papallona al Festival Olímpic de la Joventut Europea, que s’està celebrant a Tiblisi (Georgia). Amb una marca de 2:04.15, ha aconseguit rebaixar més d’un segon el seu registre, fet que incrementa encara més les expectatives.

Tanmateix, Honrubia ha traçat el tram de papallona al relleu de 4×100 estils, també rebaixant la seva millor marca personal amb 58 segons. El quartet espanyol s’ha classificat a la final que tindrà lloc aquesta tarda, uns minuts després de la prova reina del representant del Club Natació Sant Andreu.

Per tant, aquesta tarda l’Arnau te l’oportunitat de fer un pas més a la seva trajectòria esportiva. No obstant això, el seu objectiu és exprimir-se al màxim gaudint d’una competició d’alt nivell. Aquest és el primer escaló internacional de molts.

Deixa un comentari