El waterpolo masculí demostra el seu potencial

cronicaEl primer equip de la secció de waterpolo absoluta del Club Natació Sant Andreu s’ha acomiadat dels Playoffs amb una sensació agredolça, ja que han plantat cara al CN Terrassa a la tornada d’aquest campionat tot i perdre per la mínima (6-7).

La piscina Pere Serrat ha viscut un partit intens, on els de Dani Ballart han remuntat quan perdien de cinc i el visitant s’ha vist dèbil i amb poques esperances. Però els minuts passaven de pressa pels andreuencs i el temps ha finalitzat abans de poder situar-se al capdavant del marcador.

WhatsApp Image 2017-05-05 at 09.03.58El Club Natació Sant Andreu ha apreciat la gran tasca lluitadora dels nostres jugadors, doncs la grada era plena de gom a gom i l’afició s’hi va entregar amb devoció, demostrant que som un Club potent i unit.

D’altra banda, l’equip del waterpolo masculí ha realitzat una excel·lent temporada. Després de cohesionar a un equip pràcticament nou, Dani Ballart ha aconseguit formar a un conjunt d’alt nivell capaç de plantar cara a qualsevol equip nacional. Però, com bé van explicar a l’inici de temporada, aquest és un projecte de futur. Si amb uns mesos han arribat fins aquí, el futur és absolutament optimista, il·lusionant i apassionant.