A per la Copa de Clubs!

_V8I0851El primer equip de la secció de natació estan viatjant ara mateix cap a Gijón, on disputaran a partir de demà a la tarda i fins diumenge al matí la Copa d’Espanya de Clubs, l’esdeveniment més important de la temporada en l’àmbit col·lectiu.

Els nedadors i nedadores de Jordi Jou han dipositat tota la il·lusió en aquesta fita, ja que cada membre de l’equip és igual d’important que la resta dels companys; doncs la suma de punts de cada prova defineix la posició global. És per això, que a cada sèrie es llença un nedador de cada Club i, per tant, la posició és més important que el temps realitzat.

Ja fa tres anys consecutius que les noies han guanyat l’or en aquesta ambiciosa competició i els nois l’any passat van ser segons però els dos anteriors també es van imposar a la resta d’equips. Els 24 esportistes del CN Sant Andreu arriben en aquesta ocasió amb més ganes que mai: ganes de brodar la competició i ganes de lluir-la exhibint un equip unit, treballador i apassionat per la natació.

Ha arribat el moment. Endavant!!

Per a més informació fes click aquí