El talent més brillant dels màsters!

waterpolo-vivido-desde-dentroCN SANT ANDREU 9 – CN TERRASSA 4

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 25

Espectacular victòria del Sant Andreu aquesta nit a la piscina municipal. El rival, el sempre incòmode Terrassa, que malgrat el resultat continua ocupant la plaça immediatament superior als nostres, ara per només un punt de diferència. El partit ha tingut un protagonista, Rubén Llordella, que en les tres parts que ha ocupat la porteria ha fet un recital d’aturades, recuperacions i passades de contraatac que demostren per què és, sense cap dubte, el millor porter de la competició.

L’equip ha sortit molt endollat i ha fonamentat el partit en una defensa activa, amb una mitja zona perfectament col·locada i evitant les faltes exteriors per no donar opcions als seus millors llançadors. Paral·lelament, un índex d’eficàcia altíssim en atac ha permès trencar ben aviat el partit i el Terrassa no s’ha vist amb opcions reals en cap moment. El marcador l’ha inaugurat Martínez acabant de forma exemplar una jugada d’home de més (1-0). Una acció extraordinària del boia visitant ha servit per empatar el partit (1-1). Però a partir d’aquí l’atac del Terrassa s’ha ennuvolat i ha trobat per resposta, un cop i un altre, braços defensors i un porter en ratxa. Díaz ha culminat una contra amb un xut sec al curt i amb això s’ha arribat al final del primer quart amb 2-1.

La segona part ha estat un recital. El Terrassa no ha pogut veure porteria i els nostres han disposat de múltiples ocasions, però els gols han vingut en jugades espectaculars de contraatac, a quin més bonic. Encabo ha assistit Peña amb una passada llarga per fer el 3-1. Poc després, Díaz ha rebut de Llordella havent recuperat la pilota i ha fet el 4-1. De nou Peña ha disposat d’una clara ocasió i no la malbaratat: 5-1 i descans. Segurament tothom esperava un marcador més igualat a aquestes alçades del matx.

El tercer temps ha seguit en la mateixa línia. Tothom era conscient que de l’avantatge amb el qual s’arribés al darrer parcial en dependria el resultat final. El Terrassa ha marcat primer amb una excel·lent vaselina (5-2), però el partit ha seguit el seu curs i Díaz ha pogut marcar dos gols més. El primer, de nou de contraatac (6-2) i el segon materialitzant un penal provocat per Encabo (7-2).

En el darrer quart els dos equips han jugat les seves cartes. El Terrassa sabia que capgirar el marcador era impossible però no li ha perdut la cara al partit, i ha fet el 7-3 a pocs minuts de la represa. Però el resultat no ha perillat en cap moment. Ortega ha fet dos gols, el primer en llançament exterior i el segon en contraatac a passada de Cruz, i ha posat el 8-3 i el 9-3 amb poc temps de diferència. Guzmán, que ha ocupat la porteria en el darrer parcial, ha estat a l’altura amb un parell d’aturades espectaculars, però no ha pogut evitar el darrer gol visitant que  ha deixat el tantejador final en 9-4.

La setmana vinent l’equip mirarà de mantenir la bona ratxa de resultats visitant la piscina de la Trinitat Vella per enfrontar-se al cuer, Can Dragó. Alerta, avís per als més confiats: a la primera volta el resultat va ser de 4-3.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Jordi Díaz, Óscar Llano, Ginés Alonso, Sergio Martínez, Albert Encabo, David Peña, Marc Cruz, Àlex Ortega, Òscar Ballesteros, Carlos Gadea, Guillem Bonamusa, Marcos Guzmán i JJ Aymerich.