Dies de natació, dies d’emoció

Aquest cap de setmana s’espera que les piscines tremolin doncs hi haurà presencia andreuenca en molts esdeveniments esportius.

Els més petits, els benjamins, marxen fins a Elx per disputar el Ciutat Elx Memorial Angel Vives. És un trofeu on hi participaran clubs de tot el país, sobretot madrilenys. Els nostres no passaran desapercebuts doncs compten amb una trentena de participants. Els benjamins tenen l’oportunitat de disputar una competició diferent on el nivell està assegurat.

D’altra banda, els infantils i els alevins afrontaran la Copa Catalana a Molins de Rei. Després d’un seguit de competicions de Lliga en el qual han pogut progressar i adquirir una bona posició (tercers els infantils i segons els alevins), ara tenen l’oportunitat de tornar a lluir-se en un únic esdeveniment. L’objectiu, tal i com s’han fixat els respectius tècnics, és mantenir la posició de la lliga o millorar-la.

Així doncs, desitgem sort a totes les edats i totes les categories de nedadors del Club Natació Sant Andreu que quedaran repartits gaudint d’aquest gran esport. Tot i que la formació i la progressió és important, segur que s’ho passen d’allò més bé!

LirolaCusso_CNSA_148 copy

Deixa un comentari