El Sabadell ha aixecat la vuitena Copa de la Reina consecutiva

La XIX Copa de la Reina ha estat un autèntic espectacle. La competició disputada a la piscina Pere Serrat ha quedat registrada com un dels millor partits de la historia del waterpolo espanyol.

Ha jugat un Sant Andreu agressiu i convençut fins lla mitja part, la que ha transcorregut en una emoció constant per l’equivalència de gols dels dos equips. S’ha tancat el parcial amb 4-3 a favor de les vallesanes, una avantatja mínima que deixava la resta del partit en una incertesa absoluta.

Però l’actitud del C.N. Sabadell Astralpool ha canviat radicalment quan el xiulet ha anunciat el inici de la segona part. Les noies d’Ignasi Guiu no han tingut pietat amb les locals. Les andreuenques només han pogut col·locar una pilota a la porteria mentre les visitants n’han encertat set més.

El Sabadell ha enfortit la defensa i no ha perdut cap ocasió d’atac, fet que ha evidenciat la tendència del partit, juntament amb la indecisió i poca precisió de les locals.

Tanmateix, Helena Lloret, Silvia Morell i Elisabeth Gazulla han estat magnifiques dins la situació de patiment que s’han submergit tot l’equip. Les noies de Sant Andreu juntament amb els tècnics Javier Aznar i Dani Ballart saben que ja son capaces de fer un pas endavant. Només els hi cal esperar el moment adequat i continuar treballant com fins enguany.IMG_4556