Campions de la Copa Catalana

Sin título

 

L’eufòria de l’equip absolut de natació no s’atura. Els nedadors del primer equip del Sant Andreu avui ha tornat a demostrar que el seu nivell és imperable i que estan al capdamunt de la natació catalana. Ho han fet a Terrassa amb motiu de la Copa Catalana, una competició on la puntuació per equips ha estat el decantador del guanyador.

En categoria masculina, han vençut a la resta dels equips. En canvi, les noies han quedat en segona posició per darrera del Terrassa patint les baixes de Àfrica Zamorano i Jessica Vall. Tot i així, els andreuencs han realitzat un paper excel·lent a les instal·lacions del Club Natació Terrassa doncs han estat guanyadors a la classificació general.

D’aquesta manera, els absoluts tornen a demostrar el seu excel·lent nivell en competicions secundàries com la mencionada. La mirada d’aquest col·lectiu, però, ja esta fixada a la Lliga Nacional i al Campionat d’Espanya Open de primavera. Els resultats assolits fins enguany son esperançadors per encarar qualsevol repte que es presenti a aquest grup de campions.

 

Deixa un comentari