El CN Sant Andreu estrena la lliga líder

Primera jornada superada i amb èxit. Bones sensacions.

Laura Gàlvez
Laura Gàlvez

L’equip absolut del Club Natació Sant Andreu ha afrontat la primera jornada de la Copa d’Espanya de Clubs trepitjant fort l’accelerador. Al primer quart de campionat, els andreuencs ja es situen primers a la classificació. Amb 164 punts les noies i amb 137 els nois: totes dues categories lideren el campionat. Els segueix el club madrileny Real Canoe amb 145’5 i 116 punts respectivament, el que segurament serà el rival més dur a les tres jornades restants.

La fantàstica actuació de tots els esportistes els està conduint cap a la bona direcció però encara queden moltes proves per afrontar i immenses sensacions per viure. Juanjo Garcia, Laura Galvez, Sandra Garcia, Judith Navarro i Mario Navea han estat peces claus avui tot i que els brillants quartets que han disputat els relleus han deixat el llistó molt alt.

L’equip dirigit per Jordi Jou actualment ja està descansat per demà tornar a demostrar el treball col·leccionat durant tants mesos. Els nedadors ho tenen clar: “Està prohibit relaxar-se”.

Demà més i millor.

Deixa un comentari