Els nedadors continuen liderant la Copa

Han passat les dues jornades transcendentals a la Copa de Clubs Marc Ponce–dissabte matí i dissabte tarda- i el Club Natació Sant Andreu continua en primera posició. No només és líder de la competició sinó que va incrementant la distància amb el màxim rival: el C.N. Real Canoe per les noies i el C.N. Bidasoa XXI pels nois.

El col·lectiu general andreuenc ha plantat cara a totes les proves disputades durant aquest dissabte. Han hagut d’afrontar relleus i proves individuals però els nostres han estat a l’alçada. El femení ja ha assolit 442 punts i el masculí 424’5 respecte el rival 338 (femení del Real Canoe) i 364’0 (masculí del Bidasoa XXI). És a dir, continuen primers que és el fet més importantdel Campionat.

Demà, a falta d’una jornada, serà el moment clau en el que desemboqui el resultat d’aquesta emocionant competició. Animem a aquests 21 guerrers aquàtics per afrontar les darreres hores d’intensa natació. Ells ja estan davant. Però continuaran avançant. Lluitant i disfruntant. En conclusió: triomfant.

Deixa un comentari