Dura derrota dels màsters a Sabadell

10425404_875548502466368_8157007458224573575_nCN SABADELL 7 – CN SANT ANDREU 6

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 7

El Sant Andreu màster ha tancat l’any amb una derrota inesperada a la piscina del Sabadell. La irregularitat està essent la tònica en aquest inici de campionat en què l’equip no ha trobat encara la línia que el va portar a ocupar la temporada passada la tercera posició final. Les absències principalment a la línia defensiva van fer necessari que Rubén Llordella ocupés la marca i Marcos Guzmán actués sota pals. Certament, molt bona actuació per part dels dos, que no va poder venir acompanyada per un rendiment similar en atac. De fet, el llast amb què s’està trobant l’equip és la dificultat per marcar gols, amb  una mitja força baixa. Cal dir també que a manca de l’encert habitual, la mica de fortuna necessària per ser a dalt tampoc està arribant: tots els partits ajustats que l’any passat queien de la banda andreuenca, aquest any cauen del costat rival. Dels quatre partits perduts fins ara, tres, curiosament, reflecteixen els mateixos guarismes: 7-6.

El partit ha començat bé. A la primera ocasió clara l’equip ha marcat, amb un contraatac net de dos contra u que Llano ha enviat a la xarxa per l’angle llarg (0-1). I prou. El bagatge en atac d’aquest primer temps s’ha limitat a un xut que ha acabat a córner i un altre a les mans del porter. El Sabadell, sense fer un joc especialment brillant, ha fet dos gols en dues accions imparables i el primer quart ha acabat amb 2-1.

Les sensacions no eren bones, però això ja ha passat altres cops a la piscina vallesana. Així que calia esperar una reacció que, malgrat tot, no ha arribat. Res a dir de l’actitud: els jugadors hi han  anat i han provat de trobar porteria amb més insistència, però no han estat capaços de fer ni un sol gol en aquest parcial. El Sabadell, amb un ritme tranquil i sense angoixes, ha fet un nou gol al principi de la part i entre anades i vingudes s’ha arribat al descans amb un inquietant 3-1.

La tercera part, com molts cops passa, ha significat una revolució en el ritme del partit. El Sant Andreu, conscient de la necessitat de prendre la iniciativa, s’ha posat les piles i ha posat setge al portal local. Defensant entre línies per sortir a la contra i amb més valentia a l’hora de llençar a porta i de posar pilotes a Encabo, els gols han començat a arribar. Campos ha rebut sola a dos metres amb un bon desmarcatge i ha posat la pilota a l’escaire llarg (3-2). Reacció local per tornar a marcar en una acció hàbil del boia (4-2). Però aviat ha arribat el moment de Díaz, que fins llavors ho havia intentat sense sort. Primer un contraatac (4-3) i després un gran xut des de fora (4-4) han permès finalment l’equip posar un empat que revifava els ànims dels nostres, que anaven de pujada. Abans d’acabar el parcial, però, el Sabadell, valent, ha tornat a marcar amb un xut exterior imparable i s’ha arribat a la darrera part amb un desavantatge mínim (5-4).

El puntdonor andreuenc, sempre present al marge de l’encert, ha seguit apareixent per aconseguir el més difícil: donar-li la volta al marcador i posar-se per davant. Dos gols més obra de Díaz n’han estat l’execució: vaselina perfecta al llarg (5-5) i xut potent en home de més (5-6), jugada de la qual no s’acaba d’obtenir un bon percentatge d’encert. Calia doncs, aguantar el partit, aprofitar els nervis locals i apuntillar, si era possible, amb un nou gol. Però no. Dos gols més del Sabadell han determinat el marcador final (7-6) que no s’ha pogut modificar amb la darrera ocasió de superioritat numèrica que no ha pogut ser materialitzada.

L’equip comença ara un període de descans força llarg, ja que no tornarà a jugar fins el 21 de gener, en què el nouvingut Sant Adrià visitarà Sant Andreu. Objectiu, retrobar-se amb la victòria.

 

Alineació: Marcos Guzmán, Rubén Llordella, Ginés Alonso, Sergio Martínez, Óscar Llano, Albert Encabo, Jordi Díaz, Emma Campos, Carlos Gadea, Marc Cruz, Leo Senosiain, JJ Aymerich.

 

Deixa un comentari