Nedadors i nedadores, campions de Catalunya!

_LKG7693-2015-12-20_21_10_31-amplada800Aquest cap de setmana l’equip absolut del Club Natació Sant Andreu s’ha proclamat campió català. Ha estat per la suma de punts assolits en les proves individuals i de relleus; un resultat que evidencia la dura feina realitzada i la bona línia que porta aquest col·lectiu.

Els de Jordi Jou han pujat al primer escaló del podi amb 2801 punts a la butxaca, superant al C.N. Sabadell (2.600 punts) i al C.N. Terrassa (2.520 punts). A part, Jessica Vall i Juanmi Rando han assolit el segon premi  a la puntuació FINA als 200 braça i als 100 esquena respectivament. D’altra banda, es van assolir 14 medalles d’or, 6 d’argent i 14 de bronze. I pel que fa a la classificació a les finals A, és a dir, esportistes entre els 8 millors catalans, en són un total de 82.

Han estat tres dies d’intensitat que ha servit als esportistes per encetar la temporada de piscina llarga. La gran majoria s’ha aproximat a les seves millors marques personals. Altres les han superat. Ha estat un bon test que servirà als andreuencs per afrontar amb més motivació les properes competicions. Ara ja tenen en ment el proper repte: la Copa d’Espanya de Clubs que se celebrarà al gener a Madrid.

Deixa un comentari