Doble victòria del waterpolo

33409281791_e0c4963455_zLa piscina Pere Serrat va viure un conjunt d’espectaculars emocions durant el dissabte a la tarda amb motiu dels partits de waterpolo de la lliga espanyola.

A tres quarts de quatre començava el festival amb el conjunt masculí. Els de Ballart s’enfrontaven amb el Club madrileny Real Canoe en un encontre en el qual els locals van demostrar la seva força, energia i les encertades tàctiques. Amb un resultat aclaparador de 18-9, els andreuencs han sumat tres punts més a la divisió d’honor quan falten només dos partits per a finalitzar la lliga. Els pròxims reptes esdevindran per a superar al CN Catalunya i al CN Molins de Rei amb l’objectiu d’assolir la setena plaça i lluitar en el Play Off.
D’altra banda, l’equip femení també va lluir un recital de gols excepcionals a la Instal·lació Fabra. Les jugadores de Javi Aznar van competir amb el AR Concepción en un encontre on les andreuenques no van tenir cap problema per imposar-se. Tancant el marcador en 21-2, les nostres també somien ja amb el Play Off però abans hauran de superar d’afrontar els dos darrers encontres (Rubí i Mataró).

La temporada no pot estar en un punt més emocionant. Queda poc, però tot està per decidir. Els nostres jugadors i les nostres jugadores ho donaran tot per deixar el Sant Andreu al més amunt. Seguim!