DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA

actEl dimecres 5 i dijous 6 d’abril el  Club Natació Sant Andreu celebrarà el Dia Mundial de l’Activitat Física, sumant-se a aquesta iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania de la importància d’una vida saludable, on te molt pes l’esport i l’activitat física.

És per això que el CNSA ofereix un ventall de possibilitats per a que tothom s’hi pugui afegir: Dimecres 5 les 10h organitzem una classe per a gent gran a la Rambla Fabra i Puig, 47, davant del Club. Seguidament, a les 11h, els nostres monitors ballaran una màsterclass de zumba al mateix lloc i a les 12h s’oferirà una classe d’Aquasoft a la piscina petita del Club Natació Sant Andreu. El dia següent, dijous 6 d’abril, la piscina petita acollirà una màster class d’ Aqua a les 19.30h.

Amb el lema “Gent Activa, Gent Feliç”, l’objectiu de les jornades és promoure l’activitat física i l’esport com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica sobre l’esfera emocional, acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en nens i adolescents. El repte de la Generalitat és superar les xifres de participació -més de 208.000 persones, 680 entitats implicades i mig miler d’esdeveniments registrats- del 2016, majoritàriament mitjançant  activitats dirigides.aquaa

Per això, el CNSA no es queda enrere i una vegada més s’afegeix a aquest tipus d’iniciativa, amb la voluntat de que tothom s’enganxi a l’esport.

T’hi animes?