Dies claus pels nedadors

Juanjo Garcia
Juanjo Garcia

L’equip absolut de natació es troba en un dels moments més importants de la temporada. Des de principi de setembre es tiren cada dia a l’aigua pensant en l’objectiu de la primavera: una fita que cada vegada està més a prop, concretament el 28 de març.

Aquell dia començarà el Campionat d’Espanya Open de Primavera a Màlaga. És a dir, l’única prova transformada en l’oportunitat per classificar-se als campionats internacionals d’aquest estiu.

El més important és el Mundial, a Kazan, el qual la selecció espanyola ha marcat unes mínimes molt exigents per guanyar-se el bitllet. I , d’altra banda, el la Universíada, un campionat internacional universitari de gran nivell. Tot i que encara no hi hagin criteris establerts per aquesta competició, és possible que s’allargui el llistat de convocats.

_DSC0626
L’equip a punt d’entrenar

Els nostres ja tenen els ulls fixats en aquestes competicions però abans han de lluir-se al Campionat Nacional. La Jessica Vall, l’Africa Zamorano, el Juanmi Rando i la Marta González lluitaran per classificar-se pel mundial. Mentre que el Juanjo Garcia, el Marc Calzada  i l’Arnau Rovira ambicionen la competició universitària tot i que no descarten cap opció.

Aquest cap de setmana tots ells afrontaran la darrera competició abans del repte esperat. Vall i Zamorano marxen fins a Marsella per disputar el Meeting internacional i la resta celebrarà el Circuit Català de Trofeus, en aquesta ocasió a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.

Així doncs, desitgem sort als nostres nedadors. L’equip dirigit per Jordi Jou pot arribar molt lluny durant aquest mes de març. Esperem que experimentin unes sensacions ideals aquest cap de setmana i que continuïn en la línia fins l’objectiu final.

Deixa un comentari