Aterra el Campionat d’Espanya de Natació

ATE_7811Per fi arriba el moment més esperat dels nedadors i nedadores del primer equip Club Natació Sant Andreu. Tots ells disputaran el XVIII  Campionat d’Espanya Open de Primavera a Pontevedra a partir del dissabte 8 d’abril, la competició més important per a la majoria. Alguns esportistes cercaran classificar-se a les finals, altres penjar-se una medalla i alguns classificar-se pel Campionat del Món que se celebrarà a Budapest el pròxim mes de juliol.

El nacional és el repte més ambiciós de la temporada i tothom donarà el màxim en aquesta localitat gallega. Però els de Jordi Jou s’han entrenat a consciència des del primer dia de la temporada, invertint tots els esforços per arribar al dia més important de l’any i poder lluir la millor versió de cada un dels nedadors i un conjunt impecable del CNSA.

Un total de 22 nedadors i nedadores viatgen aquest matí per començar a concentrar-se en un campionat que durarà quatre dies i que tindrà un format d’eliminatòries (matins) i de finals (tardes). Segons ha confirmat la RFEN, Teledeporte retransmetrà en directe les quatre finals i es podrà seguir per streaming.

Els nostres estan preparats. I, tot i estar lluny de les nostres instal·lacions, tot el CNSA estarà al seu costat. A tope cracks!

Horari de la competició

Nedadors per prova