Derrota amarga del waterpolo masculí

IMG_2813
Santiago Bofill xutant a porteria

El primer partit de lliga de la divisió d’honor masculina ha estat una tensió constant entre el Club Natació Sant Andreu i El Club Natació Barcelona. Amb un ajustat resultat de 9-10, els andreuencs s’han quedat a les portes del que podria haver estat la primera victòria de la lliga espanyola.

No s’ha previst el final en cap moment de l’encontre doncs ha estat un tira i arronsa dels dos col·lectius barcelonins. Tot i l’evolució del debut extremadament lineal (2-2, 4-5, 6-7 i 9-10) els andreuencs han lluitat fins el final. Dani Hernandez, capità de l’equip ha explicat que no han complert les expectatives: “Hem vingut a guanyar però no ho ha pogut ser. L’equip està fort i amb moltes ganes. Seguirem treballant”.

Francisco Molina enfonsat per Joel Esteller
Francisco Molina enfonsat per Joel Esteller

Xavier Julià, tècnic de l’equip absolut també ha confessat els errors: “hem fallat en defensa i en encerts”. Julià ha fet una reflexió positiva del treball que s’està realitzant: “Ja portem sis setmanes de carga però hi ha moltes cares noves a l’equip. Cal que tots ens cohesionem i millorem en aquest aspecte”.

El proper repte es presenta dimecres a Terrassa. Hauran d’imposar-se a l’equip egarenc per obtenir els primers punts de lliga.

 

Deixa un comentari