Les millors subcampiones!

IMG_2933Una setmana més tard de la lluitada derrota de la final de la Copa Catalunya (16-4), les jugadores del Club Natació Sant Andreu tornen a debutar contra l’equip vallesà. En aquesta ocasió en una motivant oportunitat: la Supercopa d’Espanya. L’han viscut en un ambient immillorable, a la Piscina Pere Serrat, però el partit no ha estat el desitjat. El col·lectiu andreuenc s’ha proclamat subcampió després de perdre el partit decisiu per 12-5.

Fluixes han començat les de Javi Aznar doncs la diana de Jennifer Pareja ha anat directe al minut tres. Les de Nani Guiu han buscat ocasions de gol des de l’inici, desencertades gràcies a les atures d’ Eli Gazulla però també se li ha colat el llançament de Pili Peña. La jove andreuenca Mireia Guiral ha sorprès als darrers tres segons de la primera part amb un gol inesperat que ha servit per retallar distàncies i obtenir un provisional de 2-1.

IMG_2893Olga Domenech, Jennifer Pareja i Judit Forca han estat les encarregades d’incrementar la distància gràcies al tercer, quart i cinquè gol de les visitants. Les d’Aznar pretenien endurir la defensa sense èxit oblidant cercar ocasions de gol. Mati Ortiz ha estat expulsada uns segons després d’enfonsar a la jove Paula Crespí quan era davant de porteria, fet que ha aprofitat la mateixa Crespí per encertar el segon gol de l’equip local. Però Marie O Donnell ho ha rematat, desesperançant a les locals. Amb un desafortunat 6-2 han arribat al descans.

Jennifer Pareja ha xutat el tercer gol després de rotacions constants entre braços sabadellencs i Maica Garcia ha estat capaç de rematar-ho uns segons més tard. Clar ho ha vist Laura Roca quan s’han trobat amb superioritat davant de la porteria rival. Així ho ha demostrat encertant el tercer del Sant Andreu. I Marta Recio ha continuat retallant distàncies amb un altre encert tot i que encara el rival doblava el resultat. Poc ha trigat a arribar la reacció vallesana protagonitzada per Marina Cordobés. De seguida Alejandra Aznar ha tornat a donar-li emoció al joc marcant el seu primer i tancant el tercer quart en 9-5.

IMG_2911Difícil era revertir la situació. El Sabadell s’ha mostrat relaxat i sense permetre reduir distàncies. Per això Pili Peña ha posat dos dígits al marcador i tot seguit Maica Garcia ha llançat la seva segona diana del partit. Pareja no s’ha pogut resistir a tornar a posar la pilota a la porteria i donar encara més avantatge a les del Vallés Occidental fins demostrar definidament aquesta victòria aclaparadora. D’aquesta manera, el Club Natació Sant Andreu es proclama subcampió de la Supercopa, un mèrit més. La plata no la desitjava l’equip però cada vegada s’acosten més al triomf que tant estan lluitant.