Cop dur de l’Horta

LirolaCusso_CNSA_038 copyUE HORTA B 14 – CN SANT ANDREU 6

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 14

Mal partit i clara derrota del Sant Andreu en el darrer partit de la primera volta, que l’ha enfrontat a l’Horta B, un equip nou a la categoria però ple de jugadors joves i amb trajectòria que no han tret el peu de l’accelerador en cap moment. Entre ells, valgui dir-ho a tall d’anècdota, fins a set exjugadors del Sant Andreu. Per ser justos cal dir que tot ha anat al revés. Res ha acompanyat l’equip ni en atac ni en defensa. Qualsevol intent de tenir el control del partit ha fracassat mentre els locals han fet gala d’una gran intensitat defensiva i un encert espectacular en atac.

El primer temps ja ha servit per posar els fonaments del que seria el partit. En els dos primers atacs finalitzats, dos xuts i dos gols per a l’Horta (2-0). Peña ha fet el 2-1 amb una bona vaselina, però en el darrer instant de la part els locals han fet el 3-1 de xut exterior.

La segona part ha estat de bojos, amb una allau de gols a banda i banda. Malgrat això, l’Horta ha vist porteria amb facilitat i el partit s’ha desequilibrat encara més. Xut exterior per fer el 4-1 i a continuació primer gol en vaselina de Díaz (4-2). Acte seguit el 5-2 en una errada de marcatge, i de nou Díaz la clava a la porteria local (5-3). Nou atac amb xut al curt i gol local (6-3). Tercer gol seguit de Díaz amb una vaselina al llarg (6-4). I aquí s’ha acabat l’eficàcia andreuenca, que no ha pogut eixugar diferències gràcies a la ratxa de gols de l’Horta que Guzmán no ha pogut aturar. En el tram final de la segona part, un contraatac i un home de més des del pal han posat el marcador en 7- 4 i 8-4, i una diferència complicada de remuntar a la mitja part.

El tercer temps havia de certificar les opcions andreuenques de remuntada o bé deixar el partit vist per sentència. Per ser honestos, ningú entre els andreuens hi creia gaire perquè la tònica del partit no hi convidava. La prova ha estat un contundent parcial de 4-0 que ha deixat el marcador en 12-4 i el devenir del partit en el darrer quart en una mera anècdota.

Amb repartiment de minuts per a tothom i esperant donar la cara fins al final, la darrera part ha perdut intensitat i ha vist dos gols a cada porteria. Núñez ha fet un extraordinari xut per l’escaire per posar el 12-5, i Martínez ha aprofitat una expulsió del porter per marcar en home de més el 12-6. Els dos gols finals de l’Horta per tancar el matx (14-6) han estat simples dades a l’acta. Final, resultat decebedor i mal partit en general.

El Sant Andreu acaba la primera volta en cinquena posició i mirarà de remuntar posicions en el que queda de campionat, ni més ni menys 14 partits. El primer d’ells dijous vinent a la piscina municipal contra l’Hospitalet. A l’anada es va aconseguir la primera victòria del campionat (7-11).

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Óscar Llano, Ginés Alonso, David Peña, Jordi Díaz, Albert Encabo, Carlos Gadea, Cristian Núñez, Guillem Bonamusa, Emma Campos, Sergio Martínez, Leo Senosiain, Marc Cruz, JJ Aymerich.