Directes a semifinals!

Erik Brügé
Erik Brügé

Victòria aclaparadora del waterpolo masculí davant del Club Natació Barcelona a quarts de final de la Copa del Rei. Els jugadors de Xavier Julià s’han imposat amb un contundent 12-6 a la piscina Carles Ibars, a Sabadell. Els andreuencs han jugat amb decisió, sent atrevits però pacients. Ha destacat, a part de la seva constància, la bona feina realitzada en defensa i del porter Ramón Santís.

Ha estat el mateix Santís qui ha explicat la clau d’aquesta victòria: “El més important era la defensa. Millorant aquest aspecte podíem somiar amb la classificació”. A part, ha exposat el que significa per l’equip aquesta competició: “Disputar la Copa del Rei és sempre un plus, una motivació molt gran. També hem afrontat el matx amb molta concentració. I tot això ens ha portat a jugar millor”

Tanmateix, els esportistes del “Fabra” demà tenen un altre repte. Jugaran contra madrileny Real Canoe el a les 12 del migdia, també a les instal·lacions vallesanes. Molta sort cracks!

 

 

 

Victòria aclaparadora del waterpolo masculí davant del Club Natació Barcelona a quarts de final de la Copa del Rei (12-6). Demà juguen la semifinal contra a les 12 del migdia. Molta sort cracks!

 

 

 

 

Deixa un comentari