Cop dur de les russes

​Noelia Mora, del CNSA, en una jugada d'atac// Foto: ATELIER
​Noelia Mora, del CNSA, en una jugada d’atac// Foto: ATELIER

Les jugadores del Club Natació Sant Andreu eren conscients de què el segon matx de la fase preliminar de l’Eurolliga seria dur i costós. El Uraloschka disposa de jugadores amb experiència internacional que podien pintar de complicació el panorama a la piscina Pere Serrat.

Així ha ocorregut. Les noies de Javier Aznar s’han vist superades per un rival potent, ràpid i dinàmic des de l’inici tot i que la constància i el bon atac de les locals ha difuminat la situació arribant al descans en empat a 8. Tanmateix, el tercer quart ha estat una condemna per les andreuenques doncs no tenien previst la pluja de gols de Karimova i Kokyakina que han lluït en un instant. Lloret, Dalmases i Recio han estat encertades en algunes ocasions però els errors comesos en defensa deixaven entrar massa pilotes a la porteria de Gazulla. L’entrega de l’afició no ha estat suficient per transmetre energia a les jugadores del C.N. Sant Andreu doncs el marcador s’ha aturat en un definitiu 14-20. Per assolir la classificació a quarts de final de l’Eurolliga estan obligades a guanyar al Kirishi, el favorit, que s’ha imposat ja al Bayer (30-11) i al Uraloschka (14-5). Tot i així, no hi ha res perdut.

​​Les jugadores del CNSA, abans del partit// Foto: ATELIER​

Marta Recio, capitana de l’equip, ha explicat l’actitud amb la que pensen afrontar el darrer partit: “Sabem que el Kirishi està molt fort però no hi ha res impossible. Hem de descansar, pensar en el errors comesos, rectificar-los i a per totes”. També ha pensat en més enllà d’aquest campionat i ha valorat el moment en el que es troba el conjunt andreuenc: “la majoria som molt joves i per això hem de millorar en defensa si volem estar en l’alt nivell europeu. Aquest és l’objectiu”

Javier Aznar, l’entrenador, a pesar de reconèixer que les rivals han estat superiors a nivell tàctic, i no pas físic, s’ha mostrat constructiu: “És la primera vegada que estem en aquest tipus de competició. Hem d’aprendre. És una experiència enriquidora i positiva per tots i, sobretot, hem d’estar orgullosos del nostre equip i del nostre Club”.

Així doncs, l’esquadra femenina del Club Natació Sant Andreu demà a les 12.15h sortirà a per totes per intentar fer aquest somni realitat.