Una derrota per aprendre

​​L'equip del CNSA, abans del partit // FOTO: ATELIER​
​​L’equip del CNSA, abans del partit // FOTO: ATELIER​

Les noies de Javi Aznar afrontaven avui el repte més ambiciós de la temporada: el partit de la fase preliminar de l’Eurolliga contra l’equip rus Kinef Kirishi. Les joves andreuenques s’han vist superades pel gran favorit del grup A, i per tant es queden a les portes de fer el pas a la següent fase.

El darrer matx de la preliminar ha estat extremadament complicat i dur per les locals. Han cercant moltes ocasions de gol però poc encertades: pilotes al pal, a fora o en mans de la portera visitant Larnuakh. Les russes, en canvi, no han perdut cap ocasió llançant dianes constantment per assolir el ple victoriós.

Tanmateix, les jugadores de Javier Aznar no s’han rendit en cap moment. Lloret, Crespí, Guiral i Recio han estat les golejadores d’aquest encontre, destacant a la capitana que ha lluït quatre dianes. Dalmases, la reina esprintadora, atrapava la majoria de pilotes grogues a la piscina Pere Serrat. Però no ha estat suficient doncs el marcador s’ha aturat definitivament en un malaurat 10-16 i es classifiquen a quarts de final els dos col·lectiu russos: Kirishi i Uraloschka.

Paula Crespí en un llençament d'atac //  Foto: ATELIER
Paula Crespí en un llençament d’atac // Foto: ATELIER

Marta Recio ha reconegut els errors tàctics: “Hem tornat a pecar en defensa. És per això que tenim molt a millorar, molt per aprendre”. També ha explicat què significa per l’equip competir en un esdeveniment tant important com l’Eurolliga “Estem acostumades al nivell nacional i per jugar aquí hem de ser més competitives”. Paula Crespí, a pesar del resultat, ha mostrat el seu optimisme: “Continuem tenint moltes ganes. Encara queda molta Lliga Nacional, la Copa de la Reina i l’any que ve intentarem estar a l’Eurolliga un altre cop per tornar a intentar-ho.

Javi Aznar, el tècnic andreuenc, ha anat més enllà de l’anàlisi del partit i ha reconegut l’esforç del Club Natació Sant Andreu: “Ens sentim molt recolzats. Aquests esdeveniments requereixen molt esforç i el Club s’ha entregat al màxim. Estem molt agraïts i això és el més important”.

Deixa un comentari