COMUNICAT OFICIAL

Amb relació a la sentència que avui ha fet pública el Tribunal Suprem contra els líders socials i polítics catalans, el Club Natació Sant Andreu vol fer saber, des de la neutralitat i el màxim respecte a la pluralitat de les opinions, que:

– Estem en desacord amb la sentència, ja que considerem que no resol el conflicte polític, i denunciem la injustícia a la qual s’enfronten totes les persones condemnades.

– Denunciem les conseqüències greus que aquesta sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política.

– Denunciem les greus conseqüències que la sentència té per la normalitat política a Catalunya i els seus efectes per la Generalitat de Catalunya.

Des del Club Natació Sant Andreu hem defensat sempre la convivència i el respecte mutu i per això demanem una solució política basada en el diàleg i l’empatia.

El Club Natació Sant Andreu vol fer arribar tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de la seva llibertat.