Comencem de nou!

_mg_3996Quan acaben les vacances de Nadal molts tenim ganes de tornar a la rutina per assolir els nous objectius que ens hem proposat per aquest any recentment estrenat. A part de les fites professionals, acadèmiques i personals, ens en proposem en l’àmbit esportiu, i més després de les festes!
Aquest acostuma a ser un moment en el qual hem menjat més del compte i segurament hem rebaixat les sessions d’esport. És per això que a partir d’avui tornarem a la nostra vida activa, sana i equilibrada.
Al Club Natació Sant Andreu t’oferim totes les possibilitats perquè facis l’esport que més t’agrada compaginant-lo amb la vida familiar i laboral. Si ets més d’aigua, podràs fer cursos de natació, aiguagim i aiguasalut. Si t’agrada més el gimnàs, les màquines impressionants de la sala de fitness t’obligaran a cremar torrons. Si prefereixes fer esport amb companys, la graella d’activitats dirigides t’ofereix més de 100 classes setmanals. I si ets més “canyero” apunta’t a triatló, tenis, pàdel o esquaix!
Fent esport serà la manera que et sentis més actiu, més útil i millor amb tu mateix. Per això, el CNSA posa a la teva disposició tots aquests serveis i instal·lacions. Informa’t a les oficines del Club i tria l’esport que més t’agradi!

Deixa un comentari