Comença el dia amb exercici!

o-CROSSFIT-facebook1El Club Natació Sant Andreu continua creixent, igual que les activitats dirigides de la secció de fitness. Un nou horari i novetats en la graella de classes farà que comencis el dia amb motivació, força i ganes de bon matí.
Trobem que és una molt bona oportunitat per a totes aquelles persones que volen fer una activitat intensa i divertida abans d’entrar a treballar o a estudiar.
Podràs gaudir de les amplies instal·lacions, nous equipaments, tracte professional i un ambient idoni per a la pràctica d’activitat física, a més d’altres serveis.

El nou horari que volem iniciar inclou les següents classes:

schwinn-ac-performance-plus-bike-9_525x800CrossFabra: activitat on es realitza un entrenament de condicionament físic, en el qual es realitzen exercicis funcionals, molt variats i a alta intensitat per tal de millorar les diferents capacitats físiques bàsiques, com la resistència, flexibilitat, velocitat, força, coordinació, equilibri, agilitat i flexibilitat. Aquest tipus d’activitat va destinada a totes aquelles persones que volen tonificar, reduir greix, enfortir i millorar la capacitat cardiovascular, entre d’altres.

Ciclisme Indoor: activitat destinada a treballar la capacitat cardiovascular, enfortir cames damunt d’una bicicleta estàtica, mitjançant sessions que simulin la pujada d’una muntanya, rutes alternatives amb canvis de ritme, finals de meta, tot seguint les indicacions d’un monitor que et motivarà durant els 45 minuts de classe i al ritme de la millor música per començar el dia.

ExpressFabra: activitats on es realitzen sessions de 25 minuts destinades a treballar tota la musculatura del cos amb un objectiu principal: tonificar i enfortir tot el cos de forma ràpida.

Descarrega’t el quadre de les activitats dirigides

Descarrega’t el quadre del CrossFabra

 

Sin título

Deixa un comentari