Encetem la lliga!

IMG_20150930_114636La Federació Espanyola de Natació ha inaugurat la lliga espanyola de waterpolo. Ho ha celebrat a l’Hotel Barceló Sants en un acte presidit per Fernando Carpena, president de la RFEN, i Gaspar Ventura, responsable de l’àrea de waterpolo. Han acudit, com a representants del Club Natació Sant Andreu Marta Recio, capitana de l’equip femení; Dani Hernandez, capità del masculí; Javi Aznar, responsable del waterpolo del CNSA; Elisenda Pasqual, gerent del Club i Àngel Bernet, president del mateix.

Carpena ha ressaltat la importància d’aquesta temporada olímpica i ha reiterat que “és imprescindible anar Rio de Janerio per seguir pertanyent a l’alt nivell internacional”.  Ventura, d’altra banda, ha avançat alguns esdeveniments del calendari. Un calendari “complicat” segons el responsable de waterpolo ja que “la lliga s’ha hagut d’adaptar al Campionat d’Europa que se celebrarà al gener i al preolímpic del  març (femení) i abril (masculí) ”.

IMG_20150930_114154Pel que fa als andreuencs, Marta Recio ha explicat que l’equip té moltes ganes: “Les jugadores noves són joves i la lliga cada vegada està més igualada. Ja volem començar a competir”. I Javi Aznar ha fet referència a la motivació extra amb la que compten aquest any el seu col·lectiu: “El Club ha fet un esforç perquè estiguem a la Champions. Aprofitarem l’oportunitat i intentarem estar a quarts de final”

L’acte ha donat tret de sortida a aquesta emocionant lliga  2015-2016. L’equip de waterpolo masculí s’estrenarà aquest dissabte 3 d’octubre a les 17.00 contra el CN Barcelona, a la Piscina Pere Serrat. El waterpolo femení debutarà a la mateixa piscina dissabte 10 d’octubre a les 17.30 contra el CN Rubí. Sort!

 

IMG_20150930_115252

Deixa un comentari