La competició de Clubs més important ja és aquí

Ja està tot a punt. Els detalls ja s’han definit.

Jan Giralt
Jan Giralt

Les sensacions han quedat assumides i els nervis s’han paït en forma d’energia i ganes. La Copa d’Espanya per Clubs està a punt de començar. En aquesta ocasió es celebra a Gijón, un bon lloc que recordarà en tot moment la victòria aclapadora de l’any passat.

L’equip dirigit per Jordi Jou ja està instal·lat a la comunitat asturiana. Són un total de vint-i-un guerrers aquàtics disposats a portar el col·lectiu al cim. En aquesta ocasió no hi ha estrelles a destacar. Ja ho diu el Jou, el tècnic absolut: “el més important és no deixar-se guanyar pel del costat, sigui qui sigui”. Segons Jou “les marques no són tant importants com la posició. És a dir, s’ha de tenir una mentalitat molt competitiva en totes les proves que s’afrontin”

Un dels punts forts dels andreuencs és la capacitat que exposen quan han de disputar diverses proves. Jordi Jou els prepara en aquest sentit durant tota la temporada. Per tant, semblen maquines incansables.

Un altra fortalesa és l’actitud en la que afronten els relleus. Sembla que els mateixos esportistes valguin el doble quan neden amb l’equip. Es desviuen fins el darrer instant i buiden completament les seves energies.

Així doncs, demà a dos quarts de sis de la tarda comença la festa. Seran quatre intenses jornades –divendres tarda, dissabte matí, dissabte tarda i diumenge mati- que conclouran en un incert resultat.

Els andreuencs estan preparats. Els altres equips sembla que també. Però, la feina feta a casa crea perspectives optimistes. Els tambors ja sonen i l’eufòria competitiva comença a sentir-se. Els nostres no tenen límits i des d’aquí sentiran el nostre suport incondicional. No hi ha qui els aturi. El Club Natació Sant Andreu podrà amb tot.

Atlas Guerrero
Atlas Guerrero

Deixa un comentari