Cauen dos rècords del Gran Premi

Sarah Sjostrom
Sarah Sjostrom / Foto de Atelier Photo

Durant les sèries preliminars de la primera jornada del Gran Premi Internacional de Natació Ciutat de Barcelona celebrat al Club Natació Sant Andreu l ucraïnès  Andriy Govorov ha batut el primer rècord del campionat en els 50 papallona rebaixant-lo a 23.27 (anterior 23.30). L’altra revolució d’aquest matí ha estat l’actual recordista mundial en 100 papallona, Sarah Sjostrom, qui ha batut el rècord del Gran Premi a la seva prova, deixant-lo en 57.14 (anterior 57.20).

Katinka Hosszú, l’hongaresa i doble campiona mundial en 200 i 400 estils, serà aquesta tarda l’epicentre de totes les mirades, ja que disputarà les finals de 400 estils, 100 esquena i 200 lliures. Tot i així, la recordista mundial s’ha quedat a les portes de la final de 100 papallona i haurà de participar a la Final B. També veurem en acció al jove Adam Peaty, recordista mundial als 100 braça, que participarà a la seva prova amb exigents rivals com Cameron Van Der Burgh. 

D’altra banda, l’andreuenca Jessica Vall disputarà la final dels 200 braça al costat de dures rivals com l’actual campiona mundial Kanako Watanabe i la britànica Chloe Tutton. Serà una sèrie que podrà fer vibrar a la piscina Pere Serrat, després que Vall demostrés el seu excel·lent nivell de forma al passat Campionat d’Europa on es va penjar la medalla d’argent.

A partir de les quatre de la tarda tindran lloc les finals a les instal·lacions andreuenques, retransmeses en directe per Esport 3.

Deixa un comentari