Carla Castellà, subcampiona del món júnior!

DSC9642La jugadora de waterpolo del Club Natació Sant Andreu, Carla Castellà, s’ha penjat la plata al Campionat del Món Júnior. Ho ha fet amb l’equip nacional espanyol d’aquesta categoria a Volos, Grècia. L’equip espanyol ha perdut la final contra la potència de l’equip nord-americà. L’encontre ha acabat quan el marcador se situava en 13-10, un resultat absolutament emocionant.
Castellà i les seves companyes, dirigides per Xavi Perez, han lluitat des del principi doncs el primer quart es trobaven en un tens 4-4. Abans de la mitja part, però, ha estat un dels moments més complicats per la selecció espanyola. Les nord-americanes han estat ràpides i precises, encertant tres llançaments mentre que les de Pérez només n’han pogut col•locar un.
DSC8082

Més dur ha estat el tercer parcial quan les rivals han augmentat la distància. Han golejat en quatre ocasions mentre que les espanyoles només n’han encertat dues. Es situaven a quatre gols de diferencia a falta de l’últim quart. Ha estat en aquest instant quan el cansament del col•lectiu nord-americà s’ha percebut a la piscina de Volos. Carla Castellà i les seves companyes han incrementat l’atac però l’àrbitre ha xiulat el final del partit quan el marcador exposava un malaurat 13-10.

DSC7126Tanmateix, ha estat un excel•lent resultat. Les jugadores espanyoles han dut a terme un Mundial extraordinari en el que s’han imposat a gairebé tots els partits. Per arribar a la final van haver de superar a Canadà, ambun resultat de 9-11, el mateix contra Australia quan lluitaven per la classificació a quarts de final. Les “miniguerreres” per arribar a semifinals van guanyar a Hongria amb una superioritat desembocada en 9-12.

Carla Castellà acaba la temporada consolidant-se a nivell internacional i posant el nom del Club Natació Sant Andreu en el podi espdel Campionat del Món Júnior. La progressió de l’andreuenca ja és una evidència que està demostrant contundentment. Castellà ha realitzat la seva millor temporada i tot apunta a que la jugadora de waterpolo continuï en aquesta direcció.

 

Deixa un comentari