Àfrica Zamorano, directe a la final

IMG_0108La jove nedadora andreuenca, Àfrica Zamorano, ha realitzat una bona actuació aquest matí al Campionat del Món Júnior que s’està celebrant des d’avui a Singapur. Ha registrat un temps de 4:43.21 als 400 estils, una marca que li ha permès classificar-se a la final amb certa comoditat doncs ha estat la segona nedadora més ràpida de les sèries matinals.

Zamorano disputarà també el relleu de 4×200 lliures. El col·lectiu de la selecció espanyola format per Elisa Sánchez, Laura Rodrigo, Marta Cano i Àfrica Zamorano han assolit un temps de 8:08.02 i s’han classificat a la final en cinquena posició. L’andreuenca ha estat la component més veloç d’aquest quartet amb 2:00.60.

La jornada de finals tindrà lloc a partir de les dotze del migdia, hora local, i els 400 estils és la quarta prova que es disputarà; el relleu serà la darrera. Es podrà visionar a través de la web oficial de la Federació Internacional de Natació: http://www.eurovisionsports.tv/fina/swimming/index.html i els resultats, totalment immediats, es troben a http://www.omegatiming.com/. Tanmateix, la comunicació del Club Natació Sant Andreu informarà de l’actuació de la jove Àfrica Zamorano.

 

Deixa un comentari