Campiones d’Espanya!

sanandreuggL’equip absolut femení de natació ha revalidat el títol de campiones d’Espanya a la Copa de Clubs  que s’ha celebrat a Madrid aquest cap de setmana mentre que el col·lectiu masculí ha assolit el segon lloc, darrera del C.N. Terrassa.

L’actuació extraordinària de tots els participants andreuencs els ha conduit a aquests excel·lents resultats i a tornar a demostrar que són el millor grup d’entrenament a nivell nacional.

Jordi Jou, tècnic absolut del C.N. Sant Andreu, ha explicat que “tots els esportistes han competit al cent per cent i l’actitud dels nedadors i nedadores ha estat molt bona”. A pesar de la duresa de la competició i l’alta rivalitat, els andreuencs han tornat a lluir la seva millor versió, sobretot als relleus.

podioDHfemgLes noies han sumat 625 punts, superant al C.N. Real Canoe (515p) i al C.N. Terrassa (426p). Els nois, en canvi, han sumat 523 punts, després del C.N Terrassa (542p) i davant del C.N Real Canoe (451p). Cal destacar també l’absència d’un altre Club amb nivell: el C.N. Sabadell.

Després de demostrar que com a Club són el millor del país, ara ja pensen en el proper repte: el Campionat d’Espanya Open de Primavera. La fita nacional servirà per elaborar les convocatòries dels Jocs Olímpics i del Campionat d’Europa. Felicitats i endavant!

Deixa un comentari